Mulţi oameni de afaceri doresc ca firma lor să apară, în ochii celorlalţi, dinamică, în pas cu vremea, îndrăzneaţă şi, desigur, să fie privită ca un model de corectitudine şi eficienţă.

Imaginea înseamnă ceea ce gândeşte lumea despre dumneavoastră. Este evident ca numai de dumneavoastră depinde să-i faceţi pe oameni să gândească ce trebuie, adică percepţia să fie cea dorită.

Nici un alt mediu de publicitate nu este atât de flexibil, prompt, dinamic, omniprezent ca radioul!
Iar pe piaţa constanteană nici un alt radio nu este atât de eficient, ascultat şi cunoscut precum Radio SKY.

Echilibrul realizat în audienţa pe vârste ne permite promovarea oricărui produs. Axându-ne în special pe segmentul de audienţă 25 – 45 ani, reuşim să facem din campaniile publicitare adevărate succese.

Radio SKY este singurul post de radio din Constanţa care dispune de toate atuurile pentru promovarea unei campanii publicitare pe litoral. Grila de program estivală permite să fie ascultat pe plajă , pe terase sau în baruri, în maşină şi în magazine, la birou sau acasă.

Iar despre raportul euro investit/mie de ascultători al Radio SKY, comparativ cu celelalte staţii locale… nu mai spunem nimic. Sunteţi suficient de inteligent să faceţi alegerea corectă.

Pentru mai multe informaţii descarcă oferta de publicitate:

Oferta Publicitate Radio Sky Constanta

sau trimite un mesaj la adresa: reclama@radiosky.ro