Circuitele de toamnă cât şi cele pentru Crăciun, Revelion şi Early Booking Antalia 2024

Unul dintre cele mai apreciate şi aşteptate circuite este cel cu destinaţia Laponia, Tara lui Moş Crăciun, cu charter direct de Crăciun, cu plecare din Bucureşti în perioadele 18 – 22. Decembrie .2023 şi 22 – 26 decembrie.2023. Zborul este operat de AnimaWings, companie cu grad ridicat de siguranţă în privinţa anularilor şi întârzierilor. Ioana Burcea, Marketing Manager Palalela 45 a declarant că Laponia este o destinaţie absolut magică, nu doar pentru copii ci şi pentru adulţi, iar în pachetul de Crăciun sunt excursii incluse cum ar fi Safari cu sania trasă de Husky şi vizita la Santa Village. În plus, este posibil ca turiştii să vadă şi Aurora Boreală.

În cadrul circuitului cu destinaţia Laponia, organizat de Paralelă 45, sunt incluse mai multe excursii, Întâlnire cu Moş Crăciun şi familia, la căsuţa sa din pădure, îmbrăcăminte termoizolantă pe toată perioada programului, ghizi locali vorbitori de limba engleză pe parcursul excursiilor organizate, însoţitor roman de grup, diploma de traversare a Cercului Polar, dar şi cina de sărbători în timpul căreia Moş Crăciun vă aduce cadouri copiilor. Ioana Burcea, Marketing Manager Paralela 45, spune că Laponia, este singurul loc în momentul de fată în care zăpada este garantată. Sunt peste 60 de km de părţii, iar un sky pass începe de la 145 eur pentru 3 zile de sky. Dat fiindcă se întuneca destul de devreme, tot ce înseamnă domeniul schiabil, are nocturnă. Cel mai atractiv punct din pachetul Laponia, este întâlnirea cu familia Crăciun. Părinţii copiilor, trimit cadourile la agenţie înainte de plecare, acestea vor fi împachetate şi la momentul întâlnirii cu Moşul, fiecare copil îşi primeşte cadoul.

Pentru Revelion, Touroperatorul Paralela 45 a pregătit charterul cu destinaţia Antalia, cu plecare din Bucureşti, în perioadele 28 – 29 decembrie .2023. Zborurile sunt operate de compania Corendon Airlines. Ioana Burcea Marketing Manager Paralela 45, spune că turiştii au la dispoziţie Spa, loc de joacă pentru copii, mâncare, şi băutură. Aceasta precizează că avantajul de a călători cu o agenţie de turism este siguranţa pe care aceasta o oferă, în special în privinţa transportului. Un alt avantaj este modalitatea de plată prietenoasă pe care touroperatorul Palalela 45 o ofertă turiştilor.

Touroperatorul Paralela 45 vine cu oferte attractive pentru Crăciun şi Revelion. Pentru vacanţă de Crăciun ofertele cuprind destinaţii precum Budapesta, Viena şi Praga; unde se pot vizita pieţele de Crăciun. Pentru Revelion sunt disponibile circuite turistice în destinaţii precum Atena, Viena, Roma, Budapesta, Paris, Praga, Malta dar şi Istanbul sau Mexic.