Comisia de nutriţie a Spitalului Judeţean Constanţa s-a întrunit astăzi după ce unii pacienţi au sesizat în mediul online calitatea proastă a mâncării. Mamele unor copii internaţi internaţi în unitatea medicală au postat fotografii cu meniul pe care îl primeau micuţii şi s-au plâns că hrana nu este adecvată. Reprezentanţii spitaului spun că meniurile sunt întocmite de un asistent dietetician în funcţie de recomandările medicului curant şi că în urma anchetei interne s-a stabilit că produsele erau conforme, în termen şi fără modificări ale gustului. În imaginile postate de un pacient se vede că a primit la cină doar o porţie de cartofi fierţi cu un aspect neplăcut. În cadrul comisiei de nutriţie s-a stabilit astăzi ca medicii nutriţionişti să monitorizeze îndeaproape meniurile. Probleme cu mâncarea pacienţilor la Spitalul Judeţean au fost şi în urmă cu 2 ani când inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit alimente expirate la firma de catering care asigura atunci hrana bolnavilor.